Spring til indhold

New Wear

⚠️ New Wear ApS er lukket pr. 1. januar 2023 ⚠️

Tunikaer

Her på siden har vi sammensat et skønt udvalg af tunikaer til kvinder. En tunika kan i mange tilfælde minde om en kjole, men er oftest kortere. Tunikaen stammer helt tilbage fra romernes tid, men har siden da ændret sig lidt – heldigvis. Du finder her et stort udvalg af tunikaer fra vores eget brand, men også fra nogle af vores andre mærker. En kort tunika er perfekt til et par stramme cowboybukser eller et par bukser i læderlook. En lang tunika kan sagtens bruges som kjole med et par strømpebukser under. En tunika er virkelig dejlig at have på, da den sidder løst, men samtidig giver den et flot look. Gå på jagt i vores tunikaer her og find en ny overdel du kan bo i.

Tunika

En tunika er virkelig et af vores yndlings-beklædningsgenstande. Og det er fordi, at det er SÅ behageligt at have på. En tunika er kendetegnet ved, at den oftest sidder løst på kroppen og går ned over numsen. En tunika kan tit sammenlignes med en kjole eller en lang skjortebluse, da den kan bruges til samme funktion.

Vi har samlet et stort udvalg af flotte tunikas fra især vores eget brand New Wear, som består af styles i god kvalitet til fornuftige priser, så alle kan være med. Vi har tunikas, som er enkle i mønster, farve og snit, men du findes også de mere modige tunikas med farver og mønstre, som skaber liv til dit outfit. En tunika kan du bruge uden på dine yndlingscowboybukser, et par leggins eller eventuelt med et par strømpebukser under. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hos os finder du et varieret udvalg, som kan bruges til både hverdag og fest, da de kan dresses op eller ned alt efter hvad du sætter til. Tag et kig i kategorien her og find din nye tunika, som nemt kan gå hen og blive din yndlings.Husk: hvis et produkt bliver udsolgt, så kan du altid forudbestille de mest populære styles lige her.