⚠️ KÆMPE OKTOBER OUTLET - Tjek UDSALG ⚠️

Pyh er det dine fødder der lugter?

Vi kender det alle sammen: Vi har været på arbejde hele dagen og haft de samme indelukkede sko på. Og så kommer vi hjem, tager skoene af og pyyyyh… Fy for en lugt! Og endnu værre er det, hvis vi skal spontant i byen og besøge nogle gode bekendte. Vi vil ikke være bekendte at beholde skoene på indenfor, men vi vil næsten heller ikke tage skoene af, for vi ved, at man ikke kan undgå at sprede lugten af halvsure tæer.

Okay, måske er det ikke så slemt, som beskrevet ovenfor, men det er da en god undskyldning for at købe nye sko, ikke? Og undskyldninger for at købe nye sko, er det godt at have mange af, når du nu igen kommer hjem med et par lækre sko, du ikke kunne undvære og manden opgivende spørger; “nu igen?”.

Vi har masser af friske sko klar til dig

Sneakers til kvinder er det nye sorte

Et par smarte sneakers er uundværlige i enhver kvindes skoskab. Sneakers er efterhånden “lovlige” at bruge til alle slags outfit. Til kjole, til pæne bukser, til søndagsoutfittet, ja - stort set alle looks kan bære et par dame sneakers. Og ved du, hvad fordelen ved at kunne have sneakers på til alt er? At de sidder virkelig godt på fødderne, så du slipper for ømme tæer, og samtidig udstråler du et sporty, sundt og moderne look. Det er ren win win! Så har du ikke et par yndlingssneaks allerede, kan du gå på jagt lige her! Du finder fede dame sneakers fra mærker som Duffy og Re:Designed hos os.

Støvletter eller pumps?

Vil du måske alligevel gerne have et par pænere sko til dine outfits, så har vi også både pumps og støvletter. Du finder både støvletter med hæl, korte støvletter, sorte støvletter eller farvede støvletter - ja faktisk kan du finde støvletter, der passer til lige netop din stil. Når det kommer til pumps, hvad er det nu lige, det er for noget? En smart sko med en lille hæl, som er lukket i snuden. En sort pump er god til det klassiske aften look, hvis du fx skal i byen, mens en farvet pump sagtens kan bruges til et fint sommeroutfit - men det kan et par lækre og luftige sandaler bestemt også.

Skynd dig at finde et par nye sko, så du undgår sure tæer - og brokkeriet fra manden!

GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage