⚠️ KÆMPE OKTOBER OUTLET - Tjek UDSALG ⚠️

Tøj til store kvinder

Hos New Wear elsker vi at designe tøj til alle kvinder uanset alder , højde og drøjde. Derfor designer vi vores styles, så kvinder, der bruger store størrelser også kan få et lækkert outfit fra os.

I vores styles til plus-size kategorien har vi tænkt rigtig meget over, hvad der klæder piger med former, så det både ser rigtig flot ud, men også føles behageligt at have på. Du finder alt fra flotte kjoler, smarte bukser, dejlige strikke og uundværlige leggins til store piger og kvinder.

Når man vælger outfittet er det vigtigt, at man vælger noget, man føler sig tilpas i, noget som passer til ens temperament, samt noget der fremhæver det, på kroppen man har det bedst med. Har du en flot talje, så er det med at fremhæve den, enten ved at vælge overdele, som går ind i taljen, eller ved at tilføje et bælte, som fremhæver din skønne talje og flotte barm. Har du brede hofter er tricket at vælge bukser med vidde i benene eller en overdel med eksempelvis skulderpuder, så fokus ikke kun er på hofterne. Har du derimod end bredere overkrop end underkrop kan du med fordel fremhæve barmen og dermed fjerne fokus fra maven, hvor især tunikaer kan være en god overdel til det. Du kan læse mere omkring kropsformer og påklædning i denne artikel, hvis du mangler inspiration til, at finde det rette outfit.

Billigt tøj til store kvinder

Vores mission er at skabe tøj i en dejlig kvalitet, men til ganske fornuftige priser, så alle kan være med. Og det gælder også for vores plus-size kategori, hvor du finder et stort udvalg af styles, som ikke koster alverden. Der er derfor en god mulighed for at finde flot tøj til store kvinder billigt her på shoppen uden der er gået på kompromis med kvalitet, design eller service. Især sidstnævnte er vi stolt af,  og vores 5 stjerner på Trustpilot vidner også herom.

Hvad er plus size tøj?

Kategorien dækker over tøj fra størrelse 44 og op til 54 her på shoppen. Derfor kan du i denne kategori finde tøj fra 2XL til 3XXL nemt og sikkert. Alle målene er beskrevet detaljeret under hver produkt og du kan se vores størrelsesguide for anvisning om målene. Vi beskriver alt fra ærmegab til brystmål i  varebeskrivelsen, og det er også altid velkommen til at ringe ind hvis du er i tvivl om størrelsen. Er du interesseret i at vide mere omkring tøj i store størrelser til kvinder? Så har vi lavet en udførlig artikel om emnet lige her: Alt du skal vide om Plus size tøj. Vi glæder os til at klæde dig på til hverdag og fest i alle vores super anvendelige styles! Velkommen til et univers af skønt plussize tøj <3
GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage