Spring til indhold

New Wear

⚠️ New Wear ApS er lukket pr. 1. januar 2023 ⚠️

Plus-size - Kjoler

På denne side har vi, hos New Wear, samlet vores store udvalg af plus-size kjoler. Flotte kjoler er et must-have i de fleste kvinders garderobe. Vi elsker kvinder i alle størrelser, og alle fortjener et lækkert outfit uanset højde og drøjde. Vi er utrolig stolte af vores plus-size kategori, fordi den omfavner mange kropsformer fra æble til pære, og fra høj til lav. Her kan du nemt blive inspireret til en smuk ny kjole, som falder flot ned over alle store piger. Tag et kig i denne kategori og find din nye favoritkjole.

Kjoler til store kvinder

Før i tiden var kjoler noget kvinder gik med på hverdagsbasis, og jeans var ikke velset at bære. I vores moderne tid, er kjolen for nogle kvinder blevet “erstattet” med jeans til hverdag. Dog er der stadig mange kvinder, der elsker at have kjoler på til alle slags begivenheder. Derfor har vi i vores sortiment mange forskellige slags kjoler til store kvinder. Nogle kjoler er med flotte print, andre er klassiske og helfarvede. Nogle kjoler er gulvlange, mens andre stopper lige over eller under knæet. Find din nye yndlingskjole her, og bestil den nemt og hurtigt via os!
Husk: hvis et produkt bliver udsolgt, så kan du altid forudbestille de mest populære styles lige her.

Kjoler i størrelse 42-52

Hos New Wear findes størstedelen af vores kjoler i både små og store størrelser, så der ikke er forskel på, hvilke styles du kan få om du er stor eller lille. Vores udvalg af kjoler spænder som sagt bredt og kommer derfor med mange forskellige snit. Især kjoler med en løs pasform og et lige snit er populære i de store størrelser. Vi håber du kan finde den perfekte kjole til lige netop dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores kjoler eller andre produkter.

Billige kjoler til store kvinder

Hos New Wear designer vi selv tøjet fra vores eget mærke New Wear og vi elsker at designe styles til alle typer kvinder uanset alder og størrelse. Vi lægger især vægt på at tøjet skal være af høj kvalitet, men til ganske fornuftige priser. Der er derfor altid mulighed for at finde et udvalg af billige kjoler til store kvinder hos os. Tag et kig i kategorien her og find din nye yndlingskjole til en god pris!

Hvad er Plus Size?

Det er et rigtig godt spørgsmål! For hvad er plus egentlig og hvornår er tilhøre man denne kategori? Det korte svar er at det er op til dig, men for at hjælpe dig har vi lagt alt tøj i str. 44 til 54 i denne kategori, så det er nemt at finde. Men hvis du vil vide mere om denne kategori, og vil forstå alt om tøj til store kvinder, så har vi skrevet en artikel hvor du kan blive klogere.