🍁 Autumn Collection på shoppen nu 🍁

Om os

Bag om New Wear

Keep it simpel er vores motto, og det forpligter. Online shopping skal være simpelt og nemt, og det sker kun hvis maskineriet bagved er det samme. Vi er et lille hold af passionerede mennesker som brænder for kreativitet og tøj til kvinder. Hele vores ”opsætning” hører til på dansk grund, helt fra lager til webshop og fra medarbejdere til lokation. Ovenikøbet er en stor del af vores leverandører også fra Danmark.
Alt dette gør processen så simpel som muligt for vores kunder, og dermed giver en langt bedre online shopping-oplevelse. Det har gjort at vores kundeservice er helt i top, ligesom vores Trustpilot også vidner om. Vi prøver hver dag at gøre vores bedste, og vi er altid interesseret i ris og ros fra vores dejlige kunder.

Historie

Fra lille ide i skurvogn til vokseværk i industriområde. Kort sagt er New Wear på en spændende rejse, og det gælder både medarbejdere og kunder. Siden 2015 er der sket meget med den lille virksomhed som har oplevet en udvikling de fleste kun kan drømme om. Alt dette kunne ikke ske uden hårdt arbejde, og ikke mindst fantastiske kunder, hvor mange har fulgt med helt fra start.
Nette og Rikke, som hver især ejer halvdelen af New Wear, fastholder ideologien om at lysten driver virksomheden og privatlivet skal kunne følge med. Med fødderne godt placeret i den jyske muld, tager de en dag af gangen, og ser hvad fremtiden bringer.

Holdet bagved

For at kunne levere og servicere vores skønne kunder, skal vi også bruge nogle skønne medarbejdere. Her kan du møde vores hold af søde og dejlige mennesker der sammen hver dag holder hjulene i gang hos New Wear.

Nette

Nogen kalder hende Anette eller Agnethe, men vi kalder hende SKØN! Hun er vores alle sammen chef, og holder styr på hele maskineriet. Samtidig er hun til tider vores smukke model.

Lone

Vores alletiders perfekte kundeservice blæksprutte! Lone kender firmaet ind og ud, og hendes kvalitet og detaljeorientering er helt i top. Så elsker hun tøj fra Prepair.

Stine

Vores smukke medie-guru med Pepsi Max i blodet. Stine har fingeren på pulsen, kreativ og har altid en frisk sjov historie i ærmet fra hendes farverige liv. Og så kommer hun tit med morgenbrød.

Henriette

Uden Henriette ville tingene ikke glide så nemt. Hun er fantastisk på lageret og har det forkromede overblik over returneringer, og diverse lageropgaver. Vi kan altid gå til hende når vi ikke lige kan huske hvad kjolerne hedder eller hvor tingene ligger. Og så er hun super god til at finde på pigenavne.

Julie

Vores unge effektive student, som til vores held, har valgt at bruge en del af sit sabbatår sammen med os. Hun kigger én gang på et system, og så mestre hun det første gang.

Simon

Hankønnet er underrepræsenteret i New Wear, men Simon udfylder tomrummet godt med energi og ideer. Han elsker IT og digital marketing og hjælper gerne kontoret med ad-hoc problemer. Og så elsker han kage.
GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage