Spring til indhold

New Wear

⚠️ New Wear ApS er lukket pr. 1. januar 2023 ⚠️

Kjoler

Kjoler til enhver lejlighed

Vi har både kjolen, du kan bruge til at skabe det helt perfekte outfit til de mange festlige arrangementer, men vi har også kjolen, der kan pifte enhver hverdagsgarderobe op. En kjole er ikke kun til fin brug! Du kan nemlig sagtens iføre dig dem i hverdagene og føle dig en smule mere elegant. De fleste kjoler kan faktisk sagtens have to funktioner – style den med et par fede sneakers for at dresse den lidt ned i hverdagene og med et par superfine stiletter eller støvler, for at dresse den op i weekenderne. På den måde har du både en kjole til hverdag og en til fest i én og samme kjole!

Hos New Wear kan du finde masser af inspiration til nye kjoler, som kalder på at blive tilføjet til din garderobe. Så gå på opdagelse og find din favorit eller favoritter blandt vores skønne udvalg lige her! Du finder helt sikkert kjolen til hverdagen, julefrokosten, fødselsdagen eller hvad du står og mangler den helt perfekte kjole til!Husk: hvis et produkt bliver udsolgt, så kan du altid forudbestille de mest populære styles lige her.

Den lange kjole

En lang kjole defineres ved at den går under og dækker for dine knæ i dens fulde længde. I vores produktbeskrivelser vil du kunne finde længden på den givne style, og vil nemt kunne se på vores modeller hvorledes kjolens fald er. Lange kjoler giver oftest et mere fremhævet fald da der selvsagt er mere kjole at vise frem, det kan være med til give et mere elegant look.

Den korte kjole

Hvis kjolens længde stopper over og inden knæene betegner vi den som en kort kjole. Kjoler med kortere længde forbindes ofte med sommer, da de føles lette og luftige, men kan sagtens bruges til fest og selskaber. Vi tilbyder et udvalg af forskellige kjoler som både kan bruges i de smukke sommertider, og til det festlige forsamlinger indenfor, hele året.