⚠️ KÆMPE OKTOBER OUTLET - Tjek UDSALG ⚠️

Hvad så rockmama?

Har sommerens fester, ferier og festivaler været hårde ved dine accessories? Eller føler du egentlig bare, det er tid til at skifte ud i tilbehøret? Det kender vi godt! Vi kender også til følelsen af at åbne skabet og føle, at vi intet har at tage på - til trods for, at det er helt fyldt. Nogle gange er det bare som om, der mangler noget, man ikke rigtig kan få sat ord på.

“Er der nogle der ved hvor mine nøgler er?”

Hvis man spørger dine venner og familie, hvad der kendetegner dig bedst, vil de så svare; “hun er utrolig glemsom og kan aldrig finde hverken nøgler eller telefon”? Selvom det kan lyde meget sødt og uskyldig at være glemsom på den måde, er det utroligt irriterende og stressende i en travl hverdag.

“Når ja, de er jo lige her...”

Til det problem har vi det bedste tip. Anskaf dig en taske! Nu sidder du måske og tænker, at det har du prøvet, og at den får du også bare smidt væk. Men der findes et hav af tasker, der er praktiske på hver deres måde. Bæltetasker, der både kan sidde henover brystet og rundt om hoften, er geniale for den, der ellers ville forlægge en skuldertaske. Har du brug for mere plads, kan du begive dig ud i en skuldertaske med plads til computer, madpakke OG mobil og nøgler! Eller hvad med en pung, der kan holde styr på alle dine kort i stedet for, at du skal rode efter dem i evigheder i lommen?

“Skat, gider du købe flere Kleenex?”

I overgangsperioden mellem sommer og efterår opstår der ofte en del (vejrmæssig) forvirring. Det er lidt som om, at vejrguderne har svært ved at blive enige om prognoserne. I Danmark ender det som regel ud i en pærevælling af regn og blæst, og ind imellem kommer der et par dage med solskin og lunt vejr. Men lad dig ikke snyde! For til trods for at solen kan føles varm, når den rammer dit ansigt, er jorden ikke gennemvarm, hvilket giver anledning til irriterende forkølelser.

Men som altid er vi hos New Wear fyldt med gode idéer - så her kommer endnu en. Først og fremmest bør du årstids-pensionere dine smarte sommerjakker. Ja, vi er også kede af det - men det er sådan, det er. De kan ikke længere holde dig varm. Nu kan vi mærke, at du tænker, så det knager - for hvor har du lagt sidste års efterårs/vinterjakke? Du finder den endelig, men føler ikke rigtig, den er noget for dig i år. Måske er den også lidt slidt. Tag derfor et kig på vores udvalg af jakker her. Det bliver løbende opdateret med de fedeste jakker - der holder kulden ude og forkølelsen på afstand!

Supplér eventuelt din nyerhvervede jakke med et lækkert halstørklæde, der beskytter hals, ansigt og bryst mod kuldens krigere. Vi kan ikke love, at du fuldstændig undgår forkølelse - men måske kan du holde det på et niveau, hvor te, Kleenex og panodiler kan gøre tilværelsen udholdelig.

GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage