⚠️ KÆMPE OKTOBER OUTLET - Tjek UDSALG ⚠️

Smykker fra Friihof+Siig

Designerne bag Friihof+Siig er to kvinder fra Herning. De finder inspiration til deres smykker i udlandet, når de er ude og rejse og køber perler med hjem fra især Thailand, men alle smykkerne bliver håndlavet i Danmark. Med perlesmykkerne kan du mikse og matche, så det passer præcis til dit outfit. Med dem kan du skabe liv og farverige detaljer, som pifter ethvert outfit op.

Du finder også smykker uden perler, som er ligeså unikke og endda til rimelige priser. Med de mere klassiske og enkle smykker uden perler kan du skabe et elegant og stilrent look. Alle smykkerne kan bruges til både hverdag og fest - det handler bare om, hvad du tager på til. Mix og match smykkerne i denne kategori som du har lyst til, så det passer til din personlighed.

Friihof+Siig øreringe


Friihof+Siig laver især nogle helt vildt flotte øreringe. I øreringe-kategorien finder du sæt både med og uden perler. Fælles for øreringene fra Friihof+Siig er at de har så mange finde detaljer og at de skiller sig ud fra, hvad der ellers findes på markedet. Med et par flotte øreringe kan du pifte dit outfit op og skabe et udtryk, som kan ændres alt efter hvilket sæt du vælger. Et par små ørestikker kan til hverdag pynte lidt. mens du med et par store og mere iøjenfaldende øreringe fra Friihof+Siig kan skabe et festlig look, som kan komplementere dit ansigt og flotte make-up. Om du er til stort eller småt, guld eller sølv, perler eller ej, er vi overbeviste om, at du kan finde et sæt øreringe fra Friihof+Siig, som passer lige til dig.

Friihof+Siig armbånd


Du finder et stort udvalg af armbånde fra Friihof+Siig her hos os. Du finder specielt mange armbånde med flotte perler i fine farver, som kan mikses og matches lige som du har lyst alt efter hvilket humør du er i. Du finder også enkle og elegante armbåde i guld og sølv, som sammen med et flot outfit skaber et stilrent look. Gå på jagt i kategorien og find dit nye sæt smykker fra Friihof+Siig.
GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage