Duffy sko


Hos os kan du finde din nye Duffy støvle, som kan bruges til både hverdag og fest. Du kan finde klassiske, sorte støvler med fine detaljer, som kan passe til stort set ethvert outfit. Du kan også finde de mere “modige” støvler i farver og mønstrer eller støvler med nitter, som giver et mere råt udtryk og passer perfekt til et par lækre cowboybukser.

Du kan også finde et par nye sandaler eller pumps fra Duffy, som kan pifte dit outfit op eller ned alt efter anledningen. Fælles for alle sko fra Duffy er at de matcher tidens trends og tendenser. Se vores Duffy sko her på siden, bliv inspireret og find dit nye par yndlingssko.

Komfortable, trendy og stilfulde sko


Sådan beskriver svenske Duffy selv deres filosofi for udviklingen af de helt perfekte sko til kvinder. Mærket fik sin opstart tilbage i 2004 hvor de første prototyper af sko kom ind til gennemgang. Sidenhen har de leveret kvalitets fodtøj til kvinder, piger og damer i hele Skandinavien. Tak for det! Vi er vilde med deres stil og kvalitet, og ikke mindst deres helt overkommelige priser.
Vi oplever Duffy som en stilbevidst virksomhed, der levere et frisk pust af smukke sko, sandaler og loafers mm. Vi elsker simpelthen kombinationen af kvalitet og pris som ligger helt perfekt. Vi håber også du vil synes om dem, de er nemlig helt sikkert værd at prøve på!
GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage