Spring til indhold

New Wear

⚠️ New Wear ApS er lukket pr. 1. januar 2023 ⚠️

Duffy

Duffy sko

Hos os kan du finde din nye Duffy støvle, som kan bruges til både hverdag og fest. Du kan finde klassiske, sorte støvler med fine detaljer, som kan passe til stort set ethvert outfit. Du kan også finde de mere “modige” støvler i farver og mønstrer eller støvler med nitter, som giver et mere råt udtryk og passer perfekt til et par lækre cowboybukser.

Du kan også finde et par nye sandaler eller pumps fra Duffy, som kan pifte dit outfit op eller ned alt efter anledningen. Fælles for alle sko fra Duffy er at de matcher tidens trends og tendenser. Se vores Duffy sko her på siden, bliv inspireret og find dit nye par yndlingssko.Husk: hvis et produkt bliver udsolgt, så kan du altid forudbestille de mest populære styles lige her.

Komfortable, trendy og stilfulde sko

Sådan beskriver svenske Duffy selv deres filosofi for udviklingen af de helt perfekte sko til kvinder. Mærket fik sin opstart tilbage i 2004 hvor de første prototyper af sko kom ind til gennemgang. Sidenhen har de leveret kvalitets fodtøj til kvinder, piger og damer i hele Skandinavien. Tak for det! Vi er vilde med deres stil og kvalitet, og ikke mindst deres helt overkommelige priser.
Vi oplever Duffy som en stilbevidst virksomhed, der levere et frisk pust af smukke sko, sandaler og loafers mm. Vi elsker simpelthen kombinationen af kvalitet og pris som ligger helt perfekt. Vi håber også du vil synes om dem, de er nemlig helt sikkert værd at prøve på!

Beskrivelse af pasformen

Vi har verdens bedste kunder, og samtidig har vi verdens bedste leverandør af Duffy sko. Med denne kombination kan vi igennem feedback give dig en meget tæt fornemmelse af pasformen af skoene. Vi ved godt at det ikke er nemt at købe sko online. Men Duffy sko er meget bredt omfavnende og helt sikkert værd at prøve! Ofte høre vi fra vores kunder at de er “til den lille side”. Så hvis du svinger mellem to størrelser i sko, så vil vi anbefale dig at vælge den store af størrelsen. Som eksempel hvis du svinger mellem 39-40, så vil vi anbefale 40. Hold samtidig godt øje med beskrivelsen under hvert produkt, vi har ofte gode detaljer på vores produkter og sko. God fornøjelse!Vi oplever Duffy som en stilbevidst virksomhed, der levere et frisk pust af smukke sko, sandaler og loafers mm. Vi elsker simpelthen kombinationen af kvalitet og pris som ligger helt perfekt. Vi håber også du vil synes om dem, de er nemlig helt sikkert værd at prøve på!