⚠️ KÆMPE OKTOBER OUTLET - Tjek UDSALG ⚠️

Accessoires til kvinder

Detaljerne gør forskellen, og det gælder også for din tøjstil. Det er her hvor accessoires og tilbehør er din bedste ven, og kan gøre den altafgørende forskel med en fuldendt stil. De helt rigtige øreringe, eller halskæde kan gøre en stor forskel for enhver. Men er accessoires mere end bare smykker og briller? Vi siger JA, og viser dig her hvad der findes af tilbehør hos New Wear og hvordan du bruger det. God fornøjelse!

Hvad er accessoires til kvinder?

Accessories er det engelske udtryk for tilbehør til kvinders beklædning. Tilbehør og accessoires er alt det ekstra som du kan pryde dit tøjsæt med for at fuldende din stil.
Når man snakker om accessoires falder tankerne ofte hurtigt på smykker, solbriller og tørklæder, hvilket også er meget populære valg indenfor tilbehør. Men under denne kategori tilhører meget mere, såsom tasker, punge, bælter, hatte, hårspænder og meget andet.
Smykker

Brug smykker

Ringe og kæder i guld eller sølv er klassiske og tidløse tilbehør. Smykker fås i endeløse farver og former, og så passer det på alle! Vi kan helt klart anbefale at matche guld til en sort kjole, eller farvet sten til din smukke og farverige sommerkjole. Prøv evt. med et par øreringe eller armbånd i guld, og se om du ikke er enig med os. Vi har et smukt udvalg at smykker fra Friihof+Siig lige her, og nedenfor kommer der nogle basistips og tricks til brug af smykker med dit tøj:

•Øreringe er et smykke tæt på dit ansigt. Sørg for at smykket komplementere din ansigtsform, og med fordel at farven matcher din øjenfarve, hudtone og/eller hårfarve.
•Brug gerne flere lag af smykker. Du kan som eksempel have flere armbånd ovenpå/ved siden hinanden, men pas på med at overgøre det. Fingerringe kan man ligeledes også bruge flere af på samme tid, men sørg for at de matcher, både i farve men også i størrelser.
•Minimer brugen af antal smykker med mønstret tøj. Måske kan du godt lide leopard eller et andet mønster der giver mere sprudlende udtryk. Pas på med at overgøre det med for meget tilbehør.

Det ”glemte” tilbehør

Som nævnt tidligere findes der de klassiske tilbehør såsom briller, smykker og ure, men vi vil gerne slå et slag for det tilbehør som også fortjener opmærksomhed:

Negle


Den er god nok, dine negle kan også fungere som en accessoires! Forstil dig en matchende farve til dine smykker eller læbestift, og du kan gøre det helt uden at skulle gå i neglesalonen. Eller hvis du vil være lidt mere vild med fine mønstre og prints, så kan du få dig en lækker manicure og forkæle dig selv lidt ovenikøbet.
Tasker
Vi elsker bare smukke tasker, bæltetasker og shopper-bags helt vildt! Det kan du også nemt fornemme hvis du kigger rundt på vores webshop. Og det er ikke helt uden grund, fordi det er nemlig en af vores yndlingstilbehør. Det er fordi de er smukke og passer godt til langt det fleste styles, men også fordi de er super praktiske (Du kan se vores udvalg her).
Vigtigt: Match din taske med dit sæt. Er du på vej til en til mere formel begivenhed i en klassisk elegant kjole, så kan du med fordel vælge en lille diskret taske eller clutch i sort evt. i læder. Skal du til fest og ballade kan du udfordre din stil lidt med nogle farverig eller mere sprudlende bæltetasker eller tasker. Prøv at se om din taske kan matche dine andre accessoires som eksempelvis negle, øreringe og sko.

Hatte


Hatte behøver ikke kun at fungere som en praktisk del af dit tøj, de kan sagtens fungere som et flot matchende tilbehør til resten af dit sæt. Samtidig gør det jo ikke noget at de også kan være praktisk i høj solskin eller blæsende kolde dage. Her har vi udvalgt nogle enkelte, ud af mange forskellige:

•Baseballcap – En meget klassisk all-around kasket som matcher mange hverdags og fest stile.
•Bøllehat – Den kommer fra tid til anden på mode igen og igen. Den kan være en sød sommer accessoires til eksempelvis strandture og festivaler.
•Sommerhat – En meget tidsløs hat som ofte kan være flettet og med et lille farvet bånd omkring. Det dækker med skygge hele vejen rundt, og går super godt til dit strandtøj eller en sommerdag i haven.

Du kan se vores udvalg af hatte og huer her

Detaljen gør forskellen

Giv dig tid til at prøve dine accessoires af. Med tiden finder du nogle smukke go-to kombinationer som passer med dit tøj. Du vil sætte pris på at have brugt lidt ekstra tid foran spejlet og prøvet lidt forskelligt af. Fremover vil du hurtigt kunne matche dine tilbehør med hinanden.

Kærlig hilsen Team New Wear
GRATIS FRAGT
På ordre over 399,-
LEVERING TIL SVERIGE
Levering til Sverige Dkk 39,-
HURTIG LEVERING
Levering 2-5 hverdage